Online dating tips voor vrouwen

De online datingwereld staat bol van de knappe mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een partner. Tientallen miljoenen mensen wereldwijd proberen dagelijks via talloze datingsites een geschikte partner te vinden. Ook in Nederland bestaan er veel datingsites waar je met een beetje doorzettingsvermogen de ‘allerliefste’ vindt. Het klassieke patroon van de man of vrouw in de lokale kroeg, discotheek of misschien zelfs op werk ontmoeten bestaat nog wel, maar online daten hoort er tegenwoordig net zo goed bij.

Online dating tips voor vrouwen: wees jezelf (maar niet té)

Zowel mannen als vrouwen hebben hun eigen manieren om de andere sekse te overtuigen van hun voordelen. Wat zijn de online dating tips voor vrouwen die jouw echt verder helpen? Kortom, hoe sla je snel, doordacht, een knappe vent aan de haak? Hieronder een aantal online dating tips voor vrouwen waarmee je de kans op het vinden van een knappe kerel aanzienlijk toe doet nemen.

‘Pimp je profiel’

Mannen zijn visueel ingesteld. Dat komt tot uiting in de zoektocht door de berg profielen waar ze zich doorheen moeten worstelen om bij jou uit te komen. Op dat moment wil je er natuurlijk wel uitspringen. Dat doe je door met een gave foto en een opvallend – klein of groot – detail te komen.

Plaats daarom alleen foto’s van jezelf waar je goed op staat, uiteraard zal je denken, maar het valt vaak nog flink tegen hoeveel mensen een niet zo hele galante foto van zichzelf plaatsen. Doe er verder iets geks bij aan. Online dating tips voor vrouwen kunnen niet zonder het pimpen van je profiel. Een grappige hoed of kleurrijk T-shirt waar je vormen net iets beter in uitkomen. Mannen zijn nou eenmaal oppervlakkig, wen er maar alvast aan;-).

Laat je persoonlijkheid zien

Zeg niet alleen wat je doet en wie je bent, maar zeg hoe je dat doet en op wat voor manieren dat kan. Een beetje humor in de begeleidende tekst werkt altijd. Huur desnoods een ervaren comedy-schrijver in – alles om de liefde van je leven te ontdekken, nietwaar?

Wees specifiek

Houd je van films? Mwah, wat saai, net zoals tienduizenden andere vrouwen. Wat je doet opvallen is een voorkeur voor een bepaald type films. Houd je van gruwelijke vampierfilms? Zeg dat dan gewoon. Als je alleen maar naar films met dieren kijkt: laat het weten. Dit is een van de beste online dating tips voor vrouwen. Uiteraard hoef je niet alles te zeggen. Als je echt van dingen houdt die een beetje op het randje zijn; bewaar dat dan lekker voor op de eerste – of tweede – date.

Vergeet de basis niet

Leuk zijn is belangrijk. Het is vanzelfsprekend wel belangrijk om de belangrijkste dingen netjes te vermelden. Heb je kinderen? Wat doe je voor werk? Wat is je leeftijd? Misschien een voorkeur voor een niet-roker? Plaats het op je profiel.

Extra online dating tips voor vrouwen

Behoud een beetje mysterie. Niets is zo aantrekkelijk als een vrouw die nog wat te vertellen heeft op de eerste (chat)date. Spreek verder op een openbare locatie af en zorg dat de eerste date niet te lang duurt.

Als het echt niks is, kan je altijd nog weg. De liefde laat zich niet dwingen en zeker niet leiden. Probeer daarom het online daten ontspannen te benaderen, dan komt het vast goed! Veel plezier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *