Online daten: Hoe gaat dat in zijn werk?

Zou u graag af en toe op date gaan om iemand te leren kennen? Het is tegenwoordig behoorlijk lastig om in real life iemand te ontmoeten, en dus gebruiken veel mensen daarvoor datingsites. U kunt daarvoor zowel een gratis datingsite kiezen als een betaalde variant, waarbij de gratis versie niet altijd alle functionaliteiten biedt. Maar hoe werkt zo’n gratis datingsite eigenlijk? Het eerste wat u moet doen is een profiel aanmaken. U kunt wat foto’s uploaden en meestal iets over uzelf invullen. Uw hobby’s bijvoorbeeld, of wat u voor werk doet.

Wat vertelt u over uzelf?

Op uw datingprofiel is het belangrijk een goede eerste indruk achter te laten. Dit kunt u doen met de foto’s. Het maakt niet uit of een gratis datingsite of een betaalde variant gebruikt, want u kunt altijd meerdere foto’s uploaden. Daarnaast kunt u wat tekst invoeren, bijvoorbeeld over uw hobby’s en interesses. Afhankelijk van uw leeftijd kunt u erbij vermelden of u kinderen heeft of niet. Dit is doorgaans gebruikelijk bij sites voor 50 plus dating. Wanneer mensen van een 50 plus datingsite gebruik maken is de kans namelijk groot dat ze zelf al kinderen hebben en willen weten of u ze ook heeft.

Wees niet mysterieus

Zowel bij offline als bij online daten geldt dat het beter is om open en eerlijk te zijn, zowel betreft wat u zoekt als over uw persoonlijkheid. Iemand wil u immers leren kennen zoals u bent, en niemand is perfect. Doe u dus niet mysterieus voor, maar ook niet beter, slimmer of knapper dan u bent. Dat kan andere mensen alleen maar afschrikken, en uiteindelijk zal diegene tijdens de date heus wel merken dat u niet helemaal eerlijk bent geweest. Als iemand u leuk vindt zoals u bent is de kans bovendien groter dat het uiteindelijk iets serieus wordt. Veel succes en vooral veel plezier met daten gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *