Man zoekt vrouw dating tips

Je bent een man die zich altijd in een serieuze relatie bevindt. Je bent een man die al in jaren geen date gehad heeft. Of misschien ben je een man die nog nooit succesvol is geweest met een vrouw. Wat de situatie ook is, er zijn een paar algemene regels over daten zodra jij jezelf in deze wereld begeeft. Dit betreft zelfs het speelveld, welke je voorbereid op succes terwijl jij jouw emoties onder controle houdt. Vrouwen worden vanaf de eerste dag al getraind op het daten. Ze hebben zowel fysiek als emotioneel een arsenaal aan wapens waarvan jij hoopt deze nooit te hebben. Maar je zult zeker niet kansloos zijn als jij jezelf goed voorbereid op het gevecht.

Man zoekt vrouw – 13 waardevolle dating tips

1. Zie er op je best uit. Haal wat fatsoenlijke kleding en schoenen. Vrouwen zullen altijd naar je schoenen kijken, ook al heb jij je Nikes voor het laatst in 1996 eens goed bekeken. Haal kleren die je goed passen, bij je horen en die hedendaags zijn. Koop niet slechts één outfit, zorg dat je hele kledingkast in orde is. Koop een mooi gemaakt pak, er is geen excuus om dit niet te doen. Als je niet voor jezelf kunt zorgen, hoe zorg je dan voor haar?

2. Zorg voor een goede hygiëne en stijl. Ga naar de kapper en zorg dat je haar in orde is, en neem een stijl als dit mogelijk is. Als je niet veel haar hebt, ga nog altijd naar de salon, en je kunt wellicht je hoofd scheren. Of misschien slechts een normale scheerbeurt, aangezien een professionele scheerbeurt je gezicht er goed uit laat zien en het voelt geweldig. Hierna ga je naar de winkel voor een geurtje van goede kwaliteit en wat verzorgingsproducten. Mannen krijgen vaak de kritiek dat ze slecht ruiken. Douche regelmatig zodat je altijd fris en schoon bent. Vrouwen waarderen dit ten zeerste.

3. Zorg ervoor dat je jouw baan in orde hebt, als je er tenminste één hebt. Vrouwen willen een man die ambities in zijn leven heeft. Je leven slijten als skateboard instructeur redt het over het algemeen niet bij een goede vrouw (ook al zou ik ervoor gaan, ik vind skateboarden geweldig). Elke baan is beter dan geen baan, maar doe je best en probeer een richting aan je leven te geven. Probeer te kijken of je carrière kunt maken. Heb je deze mogelijkheid niet, zorg dan dat je in ieder geval plannen voor jezelf maakt, en als je deze al hebt, dan ga je de goede richting op. Maar weet waar je het over hebt als je over de toekomst van je werk praat aangezien vrouwen hier gegarandeerd vragen over zullen stellen. Zelfs als ze het doen overkomen dat het niet belangrijk is, is het dat wel.

4. Wees geïnformeerd. Zorg dat je alle laatste ontwikkelingen weet, kijk het journaal en lees kwaliteit kranten. Vrouwen waarderen domheid niet, en lui zijn is geen reden om dom te zijn. Door het kennen van de huidige ontwikkelingen zorg je ervoor dat je kennis hebt van onze wereld. Als je veel reist helpt dit je gigantisch. Als je niet veel reist, zorg dat je reisplannen maakt en vertel haar hier ook over. Aangeven dat je in staat bent om, en een vakantie wilt plannen is essentieel voor een algemene indruk.

5. Probeer het 5 avonden per week in een kroeg niet te verheerlijken. Dit zal een eerlijke prinses haar hart nooit veroveren. Als je al je tijd besteed aan het drinken met je vrienden, dan wordt het tijd dat je een stapje terug neemt en jezelf productief maakt. Je dame voor een drankje meenemen is in orde, vooral als je haar meeneemt naar een mooie lounge met cocktails, maar geef de indruk dat je hierdoor niet alleen jezelf maar streelt.

6. Zorg ervoor dat je geen super fan wordt. Als je van je sport houdt en de wedstrijden met je vrienden wilt zien, best. Als je sport echter een religie wordt en je jouw favoriete sporter zijn nummer op je rug getatoeëerd hebt, dan heb je een probleem. Als je serieus wilt daten, zullen constant blijven praten over honkbalstatistieken, boos worden op oneerlijke scheidsrechters en constant de scores blijven bekijken je hier niet bij helpen. Voor de leken, is sport heel erg saai, en veel vrouwen zullen dit interpreteren als een gebrek aan kennis, creativiteit of inspiratie. Miljoenen dames houden ook van sporten, en fan zijn van hetzelfde team is geweldig, maar zorg ervoor dat deze passie niet van één kant komt.

9. Verwacht geen seks op de eerste date. Als je alleen maar op sex naar zoek bent, ben je op de verkeerde plek belandt om informatie in te winnen. Als je op zoek bent naar je droomvrouw, is er niets sexyer dan een man met geduld. Als het de juiste vrouw is, is het gemakkelijk om even te wachten.

10. Lees over manieren, hoffelijkheid en ridderlijkheid. Een vrouw wordt graag met respect behandeld. Spreek niet grof, gebruik geen scheldwoorden, wees niet onbeschoft en gedraag je niet lui. Weet hoe je in een top restaurant dient te eten. Leer over mode, juwelen en bloemen. Leer hoe je een deur open houdt voor een dame, laat haar eerst gaan en help haar met haar stoel. Luister naar wat ze zegt maar heb ook een eigen mening. Laat haar op elk moment respect en manieren zien en dan zul je de goede richting op gaan.

11. Begin met luisteren en stop met praten. Zorg ervoor dat je date geïnteresseerd blijft maar zorg ervoor dat het niet alleen over jezelf gaat. Ze zal zich gaan vervelen omdat ze ook over zichzelf wil praten. Luister naar wat zij te zeggen heeft over zichzelf en vergeet dit niet. Vrouwen houden van een gesprek dus leer om te luisteren. Het niet vergeten van dingen die zij jou verteld heeft zal nog meer indruk op haar maken.

12. Stop met roken. Nu.

13. Leer te dansen ook al heb je twee linkervoeten. Vrouwen houden ervan om te dansen en jullie zullen contact van dichtbij hebben. Het is ook romantisch en sexy. Je kunt de beste danser in de wereld zijn, dat boeit mij niet. Maar als jij op je plekje blijft zitten terwijl zij aan het dansen is kun je net zo goed niet bestaan. Probeer salsa of ballroom dans lessen. Je hoeft geen Travolta te zijn maar een standaard kennis van ritme is wel nodig. Begin er vandaag mee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *