Ik zoek een vrouw. Jij ook?

“Ik zoek een vrouw” is een veelgehoorde kreet van mannen die, toch echt wel met een beetje spoed, op zoek zijn naar de ideale vrouw. Ze willen die ene vinden om voor altijd gelukkig te zijn. Om te beginnen, heren, de ideale vrouw bestaat niet. Als ze al bestaat is het alsnog bijna onmogelijk om haar te vinden. Je kan echter wel met enige moeite een vrouw vinden die voldoet aan alle eigenschappen waar jij hartstikke blij van wordt. Het mooiste is dat je daarbij niet eens zo heel erg veel hoeft te doen. Hoe dit in zijn werk gaat wordt hieronder uitgelegd. “Ik zoek een vrouw”, wordt zo heel snel: “Ik heb haar gevonden”.

Ik zoek een vrouw

Voor veel mannen – en ook vrouwen – is een relatie het summum van geluk. In de perfecte relatie kan je helemaal jezelf zijn en onbeperkt genieten van de ander. Mannen die een aantal relaties hebben versleten, weten dat dit vooral voor de eerste periode dat jullie samenzijn geldt. Daarna is het soms hard werken geblazen om de relatie fris en spannend te houden. Het moment dat je hardop “Ik zoek een vrouw” riep kan je dan nog wel voor de geest halen.

Tips voor een fijne relatie

Gelukkig blijven veel relaties in stand, juist omdat het zo’n uitdaging is om twee levens op een liefdevolle en elegante wijze te combineren. Omdat mannen van nature wat minder snel communiceren, is het handig om je een aantal tips te geven waarmee je de vrouw -eindelijk gevonden – vervolgens ook vasthoudt.

Evalueren

Evalueer elke maand – aan het eind bijvoorbeeld – de maand en bespreek met elkaar wat er wel en niet goed ging. Op die manier krijgen irritaties niet de kans om zich op te hopen en zeg je elkaar snel wat je van elkaar en sommige situaties vond. Je zult zien dat je het na een paar maanden vanzelf gaat en je een betere, mooiere en vooral ook minder stressvolle relatie krijgt.

Gelukt telt

Het is misschien een cliché, maar probeer elke dag de ander zo gelukkig mogelijk te maken. Door je partner te laten merken dat je van haar houdt, kom je in een positieve spiraal terecht. Daarvoor hoef je trouwens niet elke dag rozen mee te nemen of uiteten te gaan. Een keertje onverwacht de afwas doen terwijl zij aan de beurt was, draagt al bij een goed gevoel. Zij zal – zo leert de ervaring – ook op haar beurt soms wat extra’s voor jou doen.

Datingsites

Mannen die “Ik zoek een vrouw” intypen op het internet, komen er al snel achter dat er talloze datingsites bestaan die je daarbij helpen. Het is afhankelijk van je leeftijd, seksuele voorkeur, opleiding, hobby’s en nog veel meer, waar je uiteindelijk voor gaat. Bij een goede datingsite maak je – vaak vrijblijvend – een profiel aan en kan je zelfs al reageren. Als de site vervolgens bevalt kan je een abonnement aanschaffen.

Ik zoek een vrouw? Gevonden!

Zodra je een partner hebt gevonden, en dat gaat vaak sneller dan je denkt, zeg je het lidmaatschap eenvoudig op. Ook mannen hebben die behoefte aan een speciaal persoon in hun leven die er altijd voor ze is. Een vrouw zoeken en vervolgens vinden is misschien niet heel gemakkelijk, maar met een beetje hulp lukt het je zeker om de liefde van je leven te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *