“Ik zoek een vriendin”: de beste manier om een vriendin te vinden

Bijna alle liedjes gaan over de liefde. Veel films gaan over de liefde. Draait het hele leven eigenlijk niet om de liefde? Voordat je zo ver bent om van die liefde te genieten zal je – als man – toch echt een vriendin moeten vinden. Dat is in het internettijdperk een stuk eenvoudiger en vooral ook heel erg spannend.

Ik zoek een vriendin: mannen zijn op zoek

Veel mannen weten wel hoe ze een vrouw moeten benaderen, maar hebben door omstandigheden op het moment geen vriendin. Dit kan komen omdat je altijd veel te veel met je werk bezig bent, of omdat je relatie misschien op de klippen is gelopen, een poos geleden. Als je aan deze mannen vraagt wat ze willen, zeggen ze maar een ding: “Ik zoek een vriendin”.

Wanneer zag jij voor het laatst een vrouw waarvan je heel stiekem hoopte dat ze naar je keek toen je langsliep? Of gebeurde dat op kantoor? Was het een collega die jou hart sneller deed kloppen? Mannen hebben – net als vrouwen – een sterke behoefte om een belangrijke rol in iemand anders leven te spelen. De primaire oerdriften komen snel naar boven als ze een mooie vrouw voorbij zien schuifelen.

Sterke mannen

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn mannen doorgaans heel gevoelig en is er ze veel aan gelegen om een mooie vrouw tot de zijne te maken, en vervolgens ook te houden. Als mannen zeggen “Ik zoek een vriendin”, bedoelen ze eigenlijk dat ze iemand zoeken waar ze voor kunnen zorgen en beschermen. De oerdriften van de man zijn ook in de eenentwintigste eeuw nog niet uitgewerkt.

De zoektocht

Je komt ze tegen op het werk, in de sportschool, bij het uitgaan, maar het is niet altijd de ideale situatie om een vrouw te betoveren. Daarbij komt ook nog eens dat de leukste vrouwen niet voor het oprapen liggen. Gelukkig biedt het moderne tijdperk een uitkomst waar veel mannen én vrouwen elkaar mee vonden: het internet. De online datingmarkt wordt steeds groter en er zijn veel datingsites die een groot bestand aan vrijgezelle mannen en vrouwen hebben. Deze mensen hebben allemaal een ding gemeen: ze zoeken de liefde van hun leven.

Ik zoek een vriendin met passie

Als je tegen vrienden zegt “Ik zoek een vriendin”, raden ze je soms aan om wat meer naar het café te gaan. Met de aanmaak van een profiel op een datingsite heb je echter de keuze uit veel meer leuke vrouwen. Een belangrijk voordeel is dat al deze vrouwen ook zelf op zoek zijn naar een partner. Dat scheelt onhandige situaties in de pub of discotheek.

Ik zocht een vriendin

Met het aanmaken van een leuk profiel en het plaatsen van een paar leuke foto’s – wel doen, foto’s doen het altijd goed! – ben je al snel aan het internet daten. Dit is een leuke tijd waarin je regelmatig nieuwe mensen leert kennen, en elkaar aftast om te kijken of jullie een wederzijdse klik hebben. Als dat het geval is, kan het antwoord op de zin “Ik zoek een vriendin” eenvoudig worden beantwoord met een “gevonden”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *