Hoe krijg ik mijn ex terug?

Het is uit, jullie maakten ook veel te veel ruzie. De afgelopen tijd was voor jullie beiden geen gemakkelijke. De ruzies stapelden zich op en op een gegeven moment was het duidelijk: we moeten stoppen. Het moment dat een relatie niet meer levensvatbaar is, is altijd een pijnlijke zaak. Dikwijls wil een partner nog wel door, of zag deze de aankomende breuk helemaal niet aankomen.

Er kan overspel zijn geweest, jullie hadden elkaar gewoon niets meer te vertellen, of een uit de hand gelopen ruzie was de oorzaak van het uit elkaar gaan. In principe maakt het niet uit wat de oorzaak is, het is een feit dat het over is, helemaal klaar. Maar wat nou als je nog strijdbaar bent en die persoon van wie je zoveel houdt terug wilt? Kortom, hoe krijg ik mijn ex terug?

Hoe krijg ik mijn ex terug? Verschillende methodes

Er zijn een aantal manieren om jouw ex terug te winnen. Dit kan je doen door hem of haar te overtuigen van jouw liefde. Afhankelijk van de oorzaak van de break-up kan je naar de oorzaak zoeken en deze proberen aan te pakken. Heb je zelf domme dingen gedaan, of zijn er dingen aan jezelf die je echt moet veranderen? Doe dat dan! Om je voormalige liefde van jouw goede bedoelingen te overtuigen zal je toch echt wat meer uit de kast moeten halen dan er alleen over te praten.

“Hoe krijg ik mijn ex terug?” wordt ineens een vraag die niet alleen meer over jullie relatie gaat, maar ook over jezelf en jouw rol in het hele gebeuren. Hoe krijg ik mijn ex terug, gaat over veel meer dan jullie relatie. Het gaat over jezelf.

Als niets meer werkt

Sommige exen zitten zo diep in de put dat het nodig is om aan relatiebemiddeling te doen. Dit kan soms uitkomst bieden, maar het kan ook heel pijnlijk zijn voor de betrokkenen. Oude wonden worden opengehaald en het moet nog maar blijken of het gewenste resultaat – dat jullie weer bij elkaar komen – ook daadwerkelijk haalbaar blijkt. Soms kunnen de kapotte stukjes niet meer worden gelijmd. De relatie is definitief voorbij en je berust in het feit dat een toekomst samen niet voor jullie is weggelegd. Het antwoord op de vraag “Hoe krijg ik mijn ex terug?” luidt dan ook heel treurig.

Nieuwe kansen

Je moet door de moeilijke periode heen, treur erom, maar doe dat vooral niet teveel! Het is namelijk zo dat er nog duizenden, zo niet honderdduizenden andere singles zijn die een lieve man of vrouw zoeken. Als je na een tijdje weer besluit om de datingmarkt op te gaan, zal je met behulp van een leuke datingsite die lieve partner zeker vinden. De vraag “Hoe krijg ik mijn ex terug?” komt dan niet eens meer in je hoofd op!

Dag liefdesverdriet

Op de talloze datingsites staan genoeg ondernemende singles die ook de nodige dingen hebben meegemaakt, en die je zullen begrijpen als je af en toe met een met pijn vertrokken hart terugdenkt aan je vorige relatie. Als je eenmaal een leuk iemand via een datingsite gevonden hebt, is het alleen wel een goede tip om niet meteen over je vorige relatie te beginnen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *