Goede datingsites

Tussen de wirwar van datingsites is het niet eenvoudig om de juiste te vinden. Goede datingsites zijn net als een avondje uit: het kan heel leuk en spannend zijn, maar als je pech hebt zit je aan iets vast waar je helemaal geen zin in hebt.

Goede datingsites staan voor je klaar

Daarom heeft datingwebsitesreview voor jou gekeken naar tientallen Nederlandse websites die met dating te maken hebben. De laatste jaren zijn er steeds meer goede sites op de markt gekomen en zijn de minderen naar de achtergrond verdrongen. Om je je te helpen met kiezen van de voor jou perfecte site, hebben we een top drie gemaakt.

Dating en liefde

Op een zeer verdienstelijke derde plaats is geëindigd: Relatieplanet. De site is de grootste van Nederland en heeft daardoor een enorm aanbod aan singles. Dit is zeer aantrekkelijk voor mensen die wat meer moeite hebben met het vinden van de juiste partner. Als je een beetje kieskeurig bent, is Relatieplanet een fijne optie voor je. Je kan de site gratis uitproberen en een profiel aanmaken waar je foto’s kunt plaatsen. Uiteraard komen er veel meer opties vrij op het moment dat je besluit om voor een lidmaatschap te gaan.

Enorm aanbod

Binnen het profiel kan je alles aangeven wat je bezighoud en interessant vindt. Daarnaast werkt de site met allerlei chatboxen en mailfuncties waardoor je overzichtelijk contact houdt met je potentiele partners. De drempel ligt laag om mee te doen bij Relatieplanet, en dat is meteen ook een klein nadeel; door het enorme aanbod raak je soms het overzicht kwijt. Vandaar een derde plaats.

Dating zoals het hoort

Een zilveren medaille op de Olympische Spelen voelt voor veel sporters als een nederlaag. Zo dichtbij.. Na verloop van tijd zien ze echter ook in dat het hartstikke knap is om die zilveren plak te hebben hangen in de slaapkamer. Zo is het ook voor goede datingsites. Een zeer verdiende tweede plaats is voor Pepper. Deze relatieve nieuwkomer weet zich met allerlei hippe mensen, opties en een moderne gebruikersinterface tussen de toppers te nestelen. Sociale media worden volop gebruikt bij deze site.

Matchingformule

De site is voor en door singles gemaakt. Zij onderzochten wat het ideale datingconcept was en kwamen met het succesvolle Pepper op de proppen. Profielen en vooral ook foto’s, filmpjes en verhalen van jezelf spelen een belangrijke rol. Door de matchingformule is de kans dat je iemand vindt trouwens ook erg groot. Of die ander je ook leuk vindt, moet je natuurlijk altijd afwachten, maar op Pepper zijn genoeg singles die de moeite waard zijn! Goede datingsites helpen je snel op weg.

De beste van de goede datingsites

Er kan er maar een de beste zijn. De winnaar van het grote review is geworden: Lexa. Deze site weet met de zeer behulpzame zoekfunctie, de overzichten met alle singles, de mailing, chatbox, het gratis uitproberen, de aantrekkelijke prijs van het lidmaatschap, de Lexa Quiz en de uitstekende klantenservice, indruk te maken. Een verpletterende indruk. De ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van Lexa zijn overwegend zeer positief.

Veel persoonlijke fotoalbums, foto’s en video’s en chatten met de LexaMessenger maken het zoeken van een nieuwe partner zeer eenvoudig en leuk. Van alle goede datingsites stijgt Lexa er met kop en schouders bovenuit: een terechte winnaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *