De leukste date ideeën

Je hebt een date. Je hebt een date met de persoon op wie je stapelverliefd bent. Je hebt elkaar online leren kennen en jullie hebben afgesproken om wat te gaan doen. Je bent super zenuwachtig en wilt een goede indruk maken. Je ziet jezelf al knuffelen en zoenen met de ander in het heldere maanlicht, terwijl op de achtergrond zachtjes prachtige Italiaans muziek klinkt.

Voor het zover is moeten jullie wel een plek en activiteit kiezen om op date te gaan! Er zijn meerdere leuke manieren om de eerste date onvergetelijk te maken, in positieve zin dan. Het kan alleen een stuk spannender en leuker dan veel mensen beseffen. Daarom volgen hieronder enkele date ideeën waar je echt wat aan hebt!

Date ideeën: de keuken in

Hoewel je veel date ideeën hebt die te maken hebben met uiteten gaan, is het misschien wel nog leuker om samen een lekker gerecht te maken. Laat zien dat je een keukenprins- of prinses bent en imponeer de ander met je kookkunsten. Probeer een nieuw gerechtje en maak samen iets lekkers.

Schilder de liefde

Ga een avondje schilderen, onder begeleiding, of nog leuker, met zijn tweeën. Koop een doek, wat verf en kwasten, en leg wat oude kranten op de grond: daarna kan jet meteen aan de slag. Maak er iets geks van en schilder je eigen Mondriaan of Van Gogh, maar net waar je smaak ligt.

Een van de beste date ideeën heeft te maken met de aantrekkingskracht tussen mensen. Als je danst komt deze aantrekkingskracht vanzelf naar boven. Kan je niet dansen? Maak je geen zorgen, neem een extra drankje en de moves komen als vanzelf. Je partner aan het lachen maken is ook toch ook heel wat waard op zo’n avond?

Nog meer date ideeën

Jullie hebben online waarschijnlijk al het een en ander besproken. Probeer op basis van die informatie een leuke date samen te stellen. Houdt je datepartner ook van sporten? Ga dan eens samen naar de fitness en laat die lichamen zweten. Je kunt dan meteen zien of je partner er goed uitziet in sportieve kleding, niet geheel onbelangrijk!

Voor goede date ideeën is het belangrijk dat je creatief bent. De verschillende persoonlijkheden kunnen het best worden samengebracht als je met een beetje creativiteit een leuke date bedenkt. Op die manier wordt je geprikkeld en uit je comfortzone gehaald, waardoor je elkaar sneller én beter leert kennen.

Doe eens gek

Als je dan toch voor het veilige eten en drinken gaat, kan je elkaar nog steeds uitdagen. Stel open vragen en doe bijvoorbeeld spelletjes over wat de ober gaat zeggen. Als je echt alles van elkaar wilt weten, is het leuk als jullie allebei op een servetje vijf (pikante) vragen schrijven die de ander moet beantwoorden. Dit leidt gegarandeerd tot hilarische antwoorden.

Op de datingsite kunnen jullie alvast afspreken wat je gaat doen. Als nog andere date ideeën je tijdens de date te binnen schieten, schroom dan niet om ze op de tafel te gooien. Met je datepartner beleef je op die manier een avontuurlijke avond waarop je elkaar veel beter leert kennen. Wie weet wat de avond brengt!?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *