De beste date ideeën

Het is eindelijk zover. Na de eerste voorzichtige gesprekken kwamen de langere, waarna ook de berichtjes op de telefoon volgden. Het is tijd om eens met z’n tweeën op date te gaan om te kijken of de ander in het echt ook zo leuk is. Dan komt de grote vraag direct naar voren: wat gaan we doen? Met een aantal gave, leuke en creatieve date ideeen helpen we jou op weg om van de eerste date een groot succes te maken.

Date ideeen die helpen

Je kunt gaan voor de ‘normale’ date. Jullie besluiten om ergens centraal gelegen in een café af te spreken en daar een drankje te drinken. Daar is helemaal niets mis mee. Je kunt elkaar op die manier voorzichtig aftasten en je krijgt tegelijkertijd een goede indruk van de ander. Hoe ruikt hij/zij; hoe klinkt de stem; welke houding neemt de ander aan?

Spanning

Uiteraard is een eerste ontmoeting een explosie van al deze signalen. Voor degenen die iets spannender willen om van de eerste date iets onvergetelijk te maken, hieronder een kort lijstje met date ideeën:

  • Paintballen, karten of lasergamen. Wat deze drie activiteiten gemeen hebben is dat ze alle drie vol met adrenaline zitten, althans jij natuurlijk! Je bent bezig, leert elkaar direct op de stressvolle momenten kennen en misschien is er voor, tijdens of na afloop wel een goede gelegenheid voor wat fysiek contact. Onder druk raak je sneller verliefd. Zeker als je niet zo’n prater bent zijn dit hele goede opties om toch wat gespreksstof te hebben.
  • Fotoshoot. Jullie kennen elkaar alleen maar via berichtjes, chatten of iets in die trant. Wat is er leuker dan meteen een uitgebreide fotoshoot te doen? Van alle date ideeën is dit misschien wel de intiemste. Houd elkaar vast om de mooiste foto’s te krijgen. Het is origineel en je raakt elkaar aan. De geur van de ander doet verlangen naar… Of misschien ook wel niet. Dan heb je in elk geval de foto’s nog.
  • Pubquiz. Ga naar een willekeurig café en doe mee met het spelletje als team. Je kunt ondertussen wat praten terwijl je ook wat te doen hebt. Een prima alternatief voor de ‘gewone’ café afspraak.
  • Zwemmen. Een van de aantrekkelijkste date ideeën. In badpak, bikini of zwembroek geven jullie jezelf – bijna – helemaal bloot. Plus het is goed voor je conditie.
  • Voor de echte durfallen onder jullie is daar altijd de overtreffende trap. De sauna. Je schaamt je nergens voor en wilt dat meteen met de ander delen. Het is overigens wel aan te raden om deze optie eerst met de ander te bespreken, anders kon het wel eens verkeerd uitpakken..

Date ideeen voor iedereen

Met deze date ideeën ben je al een heel eind verder. Het belangrijkste is uiteraard dat je ontspannen bent en er gewoon een gezellig avond van probeert te maken. Als de wederzijdse klik er is, komt de liefde vanzelf wel. Geniet van het moment en doe je best om het de ander naar te zin te maken, dan heb je in elk geval een gave avond of dag die je niet snel meer vergeet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *