Datingtips van vrouwen voor mannen

Aardig wat van het meest succesvolle dating advies voor mannen door vrouwen gaat over non-verbale communicatie. En hoewel dat wat je zegt belangrijk kan zijn, wegen je uiterlijk, gedrag, luistervaardigheden en je lichaamstaal nog zwaarder mee bij de vrouwelijke beoordeling van jou als haar date. Dit artikel zal zich richten op ‘de blik’ die vrouwen zeer aantrekkelijk vinden.

Door de blik kan je een sterk seksueel interesse in je date duidelijk maken. Door de blik te gebruiken maak je meteen duidelijk dat je niet ‘alleen maar vrienden’ wilt zijn, een valkuil waar vele mannen in struikelden na een tijdje ge-date te hebben met een vrouw.

Je kunt de blik oefenen voor de spiegel, of zelfs voor iemand die je ondersteunt en die je vertrouwt. Probeer je hoofd eens lichtjes naar de zijkant of naar achteren te kantelen alsof je een waardevol object aan het bekijken bent. Dit object is, uiteraard, de vrouw waar je in het echt mee uitgaat. Ontspan je oogleden en sper je ogen niet wijd open. Hou het blikcontact wat langer in stand dan het ‘normale’ oogcontact dat je met iemand hebt. Het loont om zelfverzekerd te zijn over de manier waarop je je date voor je wint. Als je je date bekijkt, is het je doel om de boodschap over te brengen dat ze interessant en aantrekkelijk is. Dit zorgt er automatisch voor dat je ook aantrekkelijker bent voor haar.

Als je date aan je vraagt waarom je haar zo aankijkt, of iets soortgelijks, hou je dan van de domme en zeg haar dat je niet weet waar ze het over heeft. Als ze erop doorgaat, vraag haar dan de blik te imiteren. Als ze dat doet, doe dan alsof (of misschien hoef je niet eens te doen alsof) je er helemaal weg van bent en vraag haar om je zo aan te blijven kijken. Nu ben je een klein spelletje begonnen waarmee je kunt doorgaan, en je hebt een klein trucje om de chemie tussen jullie staande te houden en te verhogen.

Als je in staat bent om deze blik met nog wat andere dingen te combineren, dan kun je dit dating advies voor mannen, door vrouwen in je voordeel gebruiken. Allereerst is het erg belangrijk om je date veel vragen te stellen over haarzelf, en om echt naar de antwoorden te luisteren. Vele mannen gaan automatisch, door nervositeit, veel over zichzelf vertellen. Probeer dit koste wat kost niet te doen, aangezien het een grote afknapper is. Ook al spreekt het eigenlijk voor zich, is het toch belangrijk om goed gekleed en goed verzorgd naar de date te gaan. Dit betekent niet dat je niet casual gekleed mag gaan (sommige vrouwen hebben dit zelfs liever), maar zorg er voor dat je schoon, geschoren, met gekamd haar en nette kleding (passend en voordelig qua kleur) naar je date gaat.

Door dit dating advies van vrouwen voor mannen te onthouden, heb je een goede manier om een goede indruk te maken en er een succes van te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *