Dating advies voor vrouwen

Veel vrouwen zij onzeker in het begin van een startende relatie. Hierdoor beginnen ze al met een achterstand in kansen op het vinden van “Mister right”. Dit is natuurlijk erg vervelend en mede daarom hebben we een lijst opgesteld met dating advies voor vrouwen. Een grote aanrader is ook onze dating starters gids.

Dating advies tip 1

Wees jezelf, een masker op houden hou je niet lang vol!
Het is nooit verstandig om een relatie aan te gaan waarbij je je anders voordoet dan je bent.
Natuurlijk wil je je van je beste kant laten zien als je aan het daten bent, maar je neemt jezelf en je dat in de maling als je je anders voor doet. Wat is er nou erger dan dat je date voor je valt, maar eigenlijk valt voor iemand die zich anders voor doet? Wees dus gewoon jezelf en als het dan klikt heb je een goede basis voor volgende dates.

Dating advies tip 2

Wees zelfverzekerd! Ieder persoon heeft wat te bieden, zo ook jij! Iedereen is mooi zoals hij of zij is. Bij veel vrouwen ontbreekt zelfverkerdheid, iets wat een valkuil is als je aan het daten bent. Daarentegen houden mannen van vrouwen die sterk in hun schoenen staan en precies weten wat ze willen. Deze mannen zijn niet op zoek naar iemand die in het zadel geholpen moeten worden.
Als je zelfverzekerd overkomt dan straal je ook. Daarmee wordt de kans op een leuke date aanzienlijk groter.

Dating advies tip 3

Wees positief! Geen enkele man zit te wachten op een negatieve stortvloed in een gesprek. Begin dus nooit over hoe slecht je dag was etc. Hij wil veel liever positieve dingen horen die je meegemaakt hebt. Mannen zijn over het algemeen op zoek naar vrouwen die positief in het leven staan. Laten we eerlijk zijn. Jij zit ook niet te wachten op iemand die altijd depressief is, dit zal namelijk ook een negatieve uitwerking op jezelf hebben. Ga dus met een flinke dosis positieve energie op date.

Dating advies tip 4

Kom voor je mening uit! Te veel vrouwen zijn bang te vertellen wat ze echt vinden. Bang dat ze hiermee hun date afschrikken. Vergis je niet, mannen zitten niet te wachten op vrouwen die geen mening hebben. Zij zijn op zoek naar een vrouw die hun begrijp en zo nu en dan ook tegengas geeft. Schroom dus niet om je mening te geven. Sterker nog, als de date in kwestie jouw mening niet kan waarderen, dan zal dit ook nooit tot een gezonde relatie kunnen leiden.

Dating advies tip 5

Accepteer complimenten! Een veel gemaakte fout door vrouwen is het niet accepteren van complimentjes. Mannen vinden het leuk om te vertellen dat je er slim, knap of aantrekkelijk uit ziet. Dit zit in de natuur van de man. Bijna automatisch reageren vrouwen op “wat zie je er goed uit” met “Oh, valt wel mee, ik heb snel wat uit de kast gepakt”. Accepteer dit compliment gewoon en zeg “dank je wel”. Ziet jouw date er ook goed uit, geef ook hem dan een complimentje. Op die manier ben je veel aantrekkelijker.

Dating advies tip 6

Zorg voor een leuke date! Jouw date wil alleen voor een tweede keer afspreken als hij plezier heeft gehad op zijn eerste date. Als het plezier er van af straalt, dan ben je al bijna zeker van een tweede date. Focus je dus op het hebben van plezier en maak je niet teveel zorgen.

Dating advies tip 7

Zorg voor een escape! Als je iemand nog niet zo goed kent, maar je besluit toch te gaan daten, zorg dan voor een escape. Het beste is sowieso om ergens in het openbaar af te spreken op je eerste date. Laat hem je niet direct thuis op pikken. Leer hem eerst kennen voordat je dit soort stappen neemt. Zorg er dus voor dat je in een veilige omgeving zit en vertel anderen om je heen dat je op date gaat. Puur uit veiligheidsoverwegingen. Ook bij daten geldt: Veiligheid voor alles!

Zo. Dit zijn een aantal datingtips waar je als vrouw veel aan kunt hebben. Hou deze in je achterhoofd voor je eerste date. Je zult een stuk leuker overkomen en je maakt veel meer kans op het vinden van die ware liefde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *