Basis online dating advies voor mannen

Of je nou van de jongere generatie bent of iemand die klaar is om opnieuw te gaan daten na een lange relatie, waarschijnlijk is internet de makkelijkste methode om nieuwe dates te vinden. Echter weten veel mannen niet hoe ze dit goed moeten doen op het internet. Vandaar dit artikel met basis tips voor online dating. Speciaal voor mannen.

Jouw eigen profiel op een online dating site

De eerste stap die je zet in online dating is het maken van je eigen profiel op een dating site zodat vrouwen contact met je kunnen zoeken als ze geinteresseerd in je zijn. Een van de belangrijkste aspecten van je profiel is je profielfoto. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Zorg er dus voor dat je foto van goede kwaliteit is. Het beste is een foto vanaf de nek omhoog (blote bast is niet verstandig uiteraard), zodat vrouwen goed kunnen zien hoe je eruit ziet. Natuurlijk is het verstandig om naast je profiel foto ook andere foto’s te zetten op je profiel, maar vermijd foto’s van huisdieren, landschappen en andere vrouwen. Voor de meeste vrouwen zijn dit afknappers!

Wees uniek in je profielteksten

Dan over de tekst in je profiel pagina. Het is belangrijk te weten dat de competitie groot is. Er zijn vele mannen die online daten. Zorg er dus voor dat je uniek bent. Je moet ervoor zorgen dat jouw teksten aantrekkelijker zijn voor vrouwen dan die van anderen. Schrijf dus niet wat iedereen schrijft, maar wees juist anders. Wees uniek en met name creatief! Schrijf bijvoorbeeld uitgebreid over een van je favoriete trips of welke trips je nog wilt gaan maken. Welke steden je mooi vind, etc. Laat jouw persoonlijkheid spreken in wat je schrijft. Zo zullen vrouwen je teksten vele malen leuker vinden om te lezen.

Je eerste bericht sturen

Als je voor het eerst contact legt met jouw potentiële date, onthoud dan dat je ook hier spontaan, interessant en origineel wilt over komen. Laat jouw persoonlijkheid zien. Een goed gevoel voor humor is altijd een geweldig voordeel. Als je je eerste bericht stuurt, dan werkt het goed als het onderwerp van het bericht een leuke vraag bevat. Hiermee bedoel ik niet een saaie vraag als “hoe gaat het met je?” of “Zullen we eens chatten?”. Wees creatief! Vraag bijvoorbeeld wat ze vind van een onderwerp wat op dit moment speelt in het nieuws of wat haar volgende vakantieplannen zijn. Je wilt met jouw titel de vrouwelijk ontvanger prikkelen om verder te lezen. Je wilt dat ze nieuwsgierig wordt.

Denk 2 keer na en lees 2 keer na

Vrouwen online ontmoeten kan erg eenvoudig zijn en erg leuk om te doen. Het spreekt voor zich dat het anders is dan iemand echt ontmoeten. Dit heeft zijn voor- en nadelen. Je eerste contact is via geschreven bericht. Het is moeilijk om daar gevoel in te leggen. Lees dus altijd je teksten 2 of 3 keer na voordat je het verstuurt. Je wilt voorkomen dat jouw tekst verkeerd overkomt. Sowieso is het verstandig in het algemeen om 2 keer na te denken voor je iets doet. Niet alleen in de dating wereld.

Hopelijk kan dit artikel je een kickstart geven bij het beginnen van online dating. Het is aan jou om dit zo goed mogelijk te gebruiken om een goede indruk op de vrouwen te maken op de datingsites. Het doel is dat de vrouwen middels je profiel geïnteresseerd in je raken en nieuwsgierig worden naar meer informatie over jou. Als je de tips in dit artikel goed opvolgt wordt de kans op een leuke date een stuk groter. Veel plezier met daten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *