Review: Nieuwerelatie.nl

Datingsites zijn nog steeds ongekend populair, en met recht. Het vinden van de liefde van je leven doe je tenslotte niet elke dag, of toch eigenlijk wel? In dit nieuwerelatie.nl review richten we ons op een site die nog niet zo lang bestaat, maar daarom nog niet minder sporen heeft achtergelaten. Op de site zelf kan je de succesverhalen lezen, wij kijken eerst naar de manier waarop de mogelijke partners bij elkaar worden gebracht.

Partner? Nieuwerelatie.nl

Nieuwerelatie.nl zorgt op een eenvoudige en overzichtelijke wijze voor het leggen van de juiste contacten. Vanaf je achttiende levensjaar mag je je inschrijven bij de site die zich specifiek richt op mensen die al eens eerder een relatie hebben gehad. Door zelf een gratis profiel aan te maken kan je al snel beginnen.

Gratis profiel

Met dit profiel kan je – beperkt – berichten sturen naar mannen of vrouwen die je wel ziet zitten. Verder kan je uiteraard de foto’s bekijken en chatten in het chat café. Hier worden de eerste contacten gelegd. Nieuwerelatie.nl is een stuk goedkoper dan de meeste andere datingsites. Als je gebruik wilt maken van het volledige arsenaal aan mogelijkheden, is het handig om toch voor een lidmaatschap te gaan.

Goedkope Prijzen

De prijzen hiervoor beginnen al bij 5 euro. Beëindigen kan overigens op elk moment en is online te doen. Dit is meteen een van de sterkste punten van nieuwerelatie.nl. De goede servicedesk en duidelijke mogelijkheden zorgen voor een fijne gebruikerservaring. Een klein minpuntje is het feit dat soms niet duidelijk welke mensen hun liefde al gevonden hebben. Die profielen zouden er sneller uitgehaald moeten worden.

Zoekfunctie

Zoals bij veel andere datingsites ook het geval is, kan je op zoek gaan naar een partner door middel van een zoekmachine. Die kan je zelf instellen op leeftijd, beroep etc. Daarnaast is het ook heel leuk – en verslavend – om door de lange lijsten met singles te bladeren. Hoewel nieuwerelatie.nl een relatief jonge site is, hebben ze al wel een vrij groot klantenbestand waar je uit kunt putten. Daarbij doet nieuwerelatie.nl er ook alles aan om de onechte profielen van de website te weren. Met een uitgebreid programma worden de neppe profielen ertussen uitgehaald.

Nieuwerelatie.nl: speciale doelgroep

Zoals al eerder werd vermeld, bestaan de bezoekers van de datingsite voornamelijk uit mensen die na een gestrande relatie weer het liefdespad op willen gaan. In de praktijk betekent dit vooral dat het mensen zijn met een verhaal. Daarom is het chat café ook een goede plek om ervaringen uit te wisselen en meer van elkaar te weten te komen.

Conclusie

De nieuwerelatie.nl review is zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en overzichtelijkheid van de datingsite. Daarnaast is de instap eenvoudig, gratis zelfs, en later voor een lage prijs. Ook is het reservoir van singles groot genoeg om je een tijdje flink mee te vermaken, al gaat het tenslotte toch om die ene die net wat leuker, mooier en slimmer is dan de rest. Een fijne website waar je privacygevoelige informatie goed wordt beschermd, dat is nieuwerelatie.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *