Relatie.nl Review

Als je tussen de foto’s bladert en de verhalen leest, kan het gebeuren dat je spontaan de kriebels krijgt. Wie weet vind je wel de liefde van je leven tussen de duizenden mannen en vrouwen die, net als jij, online op zoek gaan naar een partner met wie ze kunnen lachen, huilen en genieten van het leven..

Relatie.nl review: kans op liefde

Tussen die wirwar van datingsites vallen een aantal sites in positieve zin op. In het relatie.nl review kijken we naar deze sites specifiek voor Nederlandse en Belgische singles. Wat zijn de voor- en nadelen van de sites die inmiddels al duizenden mensen met succes aan elkaar heeft gekoppeld? Dit kan overigens bestaan uit een leuke date, een serieuze relatie of een vriendschap.

Interessante datingsite

De datingsite is populair en heeft een vernieuwende opzet dan veel andere datingsites. Zo kan je op de site instellen wie jou wel en niet mogen benaderen. Als leden niet voldoen aan de door jouw vooraf opgestelde criteria, is het niet mogelijk om je te benaderen. Andersom geldt dat uiteraard ook. Dit betekent in de praktijk dat je sneller en efficiënter te werk gaat, wat de kans op liefde alleen maar groter maakt.

Gratis inschrijving

Het inschrijven is gratis. In het relatie.nl review geeft dit de website veel pluspunten. Er zijn talloze opties die je al kunt gebruiken op het moment dat je een profiel aanmaakt en van start gaat. Een lidmaatschap van de site zorgt er echter wel voor dat je alle functies kan gebruiken.

Dit is zeker aan te raden als je van plan bent om de zoektocht naar een date, vriendschap of relatie serieus aan te pakken. Verder is het opzeggen van het lidmaatschap eenvoudig te doen; dit in tegenstelling tot nogal wat andere sites die het niet duidelijk aangeven. Een groot pluspunt voor het relatie.nl review.

Talloze opties

Welke dingen kan je verder nog verwachten? Als gratis member mag je onbeperkt foto’s met profiel bekijken; onbeperkt foto’s plaatsen; zien welke leden jouw profiel hebben bekeken; de klantenservice 24 uur per dag benaderen en alle berichten die je krijgt lezen. Daarnaast zijn er nog enkele andere opties.
Member

Als member mag je daarnaast ook onbeperkt berichten sturen; krijg je voorrang in de zoekresultaten, zelf bepalen wie contact met jou mag opnemen en alle foto’s bij een profiel bekijken. Dit is slechts een kleine greep, er is nog veel meer mogelijk. Een minpuntje is dat je de geoptimaliseerde zoekresultaten pas als full member tot je beschikking krijgt. Een gemiste kans.

Relatie.nl review: tarieven

Voor een week full membership betaal je 9,95 terwijl een maand 19,95 kost. Drie maanden is relatief goedkoop, 29,95. Een halfjaar kost je 39,95. Het zijn prijzen die onder het gemiddelde liggen. De site is groot genoeg om je voor eventjes zoet te houden.

Conclusie

Daarnaast zijn er allerlei gave functies en is relatie.nl betrouwbaar en veilig. Het relatie.nl review is dan ook te spreken over de vele mogelijkheden die de site biedt. Met een groot reservoir aan vrijgezellen en veel functionele opties, is relatie.nl een ideale keuze voor als je eindelijk die perfecte match wilt vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *