Pepper review: vind razendsnel een partner

Als je een partner tegen wilt komen, zal je je ogen en oren open moeten houden. Je kan naar de kroeg gaan en hopen dat je hem of haar tegenkomt. Daarnaast lopen er ook op het werk genoeg leuke mannen en vrouwen rond. Er zijn echter steeds meer mensen die op het internet speuren. Zo ook het relatief nieuwe Pepper. Dit is een verfrissende datingsite, die op een andere manier naar de liefde probeert te kijken. De site is bedacht en gemaakt door singles, de doelgroep waar het allemaal om draait. Een Pepper review kon dan ook niet uitblijven!

Pepper review: opvallende uitstraling

Als je voor de eerste keer op de site komt, valt meteen de hippe uitstraling op. Hoewel de site het niet hardop zegt, lijken vooral trendy twintigers, dertigers en veertigers de dienst uit te maken op de fraai vormgegeven website. De vrolijke – vaak roze – kleuren zijn in combinatie met de overzichtelijke vormgeving zeer fijn om te zien. Daarnaast heeft de site als geheel een typisch social media voorkomen, je voelt je er dan ook snel thuis. Pepper zegt zelf dat het daten anders, leuker en overzichtelijker moest. Daar is de nodige tijd ingestoken en dat betaalt zich uit. In de Pepper review komt dit fijne voorkomen dan ook als een van de sterkste punten naar voren.

In den beginne..

Pepper begon een aantal jaar geleden met vijf singles die, ondersteund door 1100 andere singles uit heel Nederland, de site zijn definitieve vorm gaven. De vijf daters onderzochten wat je op een goede datingsite moest kunnen doen, en creëerden op die manier het vrolijke Pepper. Binnen dit concept spelen de profielen een prominente rol. Deze zijn niet alleen leuk om te bekijken, ze zijn ook nog eens gaaf om te maken. Het Pepper review waardeert deze optie dan ook zeer!

Talloze opties

Foto’s zijn belangrijk voor een profiel en Pepper nodigt leden uit om zoveel mogelijk foto’s van zichzelf te plaatsen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om blogs te posten en filmpjes te plaatsen. Voor slechts tien euro in de maand kan je op Pepper een half jaar lang verschillende partners aanspreken en er eventueel mee daten. Dit zijn zeer voordelige prijzen in vergelijking met andere datingsites. In de Pepper review kwam wel een klein minpuntje naar voren: de mailfunctie is in het gratis profiel nog niet beschikbaar. Gelukkig is dat met het Full Membership wel eenvoudig mogelijk.

Handige filters

Pepper maakt gebruik van een matchingformule waardoor de kans een stuk groter is dat je iemand vindt die helemaal bij jou past. Pepper beseft echter wel degelijk dat het ook daarna een kwestie van afwachten blijft of de juiste ertussen zit. Op deze manier bespaart de datingsite je echter wel de moeite om door duizenden profielen te scrollen die niets voor jou zijn. Uiteindelijk hoef je tenslotte maar één echte liefde te vinden!

Wat je kan doen

De contactlijst van Pepper toont welke matches online zijn. Als je vervolgens een chat start, zullen automatisch foto’s uit jullie profielen worden getoond. Dit zorgt altijd weer voor de nodige gespreksstof! Het motto van Pepper is ‘Love to date’. Met de Just Coffee knop kan je afspreken om met iemand wat te gaan drinken als de gesprekken fijn verlopen. Tegenwoordig behoort het via internet afspreken met een potentiele partner tot de normaalste zaak van de wereld. Je leert elkaar pas echt goed kennen wanneer je de ander in het echt ziet. De geuren en kleuren van de andere verschijning zullen je doen smelten op de eerste date, als het de ware is tenminste!

Conclusie Pepper review: aangename, trendy datingsite

Het gratis uitproberen van de site is heel eenvoudig. Je kunt gratis een profiel aanmaken. Daarnaast kan je ook gratis je matches bekijken en eventueel liken. Je hebt echter een Full Membership nodig om te kunnen mailen en chatten. Op een verfrissende, hippe manier probeert Pepper zijn leden aan elkaar te koppelen. De Pepper review is dan ook zeer positief over de site en waardeert met name het gebruikersgemak zeer hoog. De talloze succesverhalen bewijzen dat de site prima slaagt in het matchen van de leukste mensen!

Belangrijk!

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die het gratis profiel volledig invullen, tot wel 42% meer kans hebben op succes en reacties. Als je dus een account bij Pepper aanmaakt, vul dan wel volledig jouw profiel in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *