Parship review: hoger opgeleiden vinden elkaar

Over datingsite parship: Wanneer kreeg jij voor het laatst verliefde kriebels in je buik? Was dat toen je naar die knappe collega keek? Of was dat tijdens het uitgaan, toen je niet durfde om op de vrolijk glimlachende man of vrouw af te stappen? Het is ook niet gemakkelijk om iemand die zulke heftige gevoelens bij je teweeg brengt, aan te spreken en te vertellen dat je diegene wel ziet zitten. Op het internet zijn meerdere websites actief die jou kunnen helpen om – vanuit je veilige bureaustoel – de liefde te vinden. Een uitstekende website met een goede reputatie is Parship. Deze website behoort al enkele jaren tot de populairste datingwebsites op het internet, en een Parship review is dan ook hoognodig. Wat zijn de sterke én zwakke punten van deze datingsite?

Het grote Parship review

Parship verkoopt zichzelf als een online relatiebemiddelingsbureau voor hoger opgeleiden. Een ruime meerderheid van de leden heeft dan ook minimaal een HBO- of WO-opleidingsniveau. Parship werkt met een unieke matchingsmethode waardoor de potentiele partners elkaar nog sneller zullen vinden. Na het doen van de uitgebreide persoonlijkheidstest, er moeten maar liefst 74 vragen worden ingevuld, ontstaat er een persoonlijkheidsprofiel. Hiermee gaat parship aan de slag om mensen te vinden die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Het begin: gratis

Het gratis uitproberen van de site is een van de belangrijkste kenmerken. Na de – gratis – test, is ook het registreren en het aanmaken van het persoonlijke profiel gratis. Daarnaast kunnen ook contactverzoeken en grappige flirtberichtjes worden verstuurd door middel van ‘IJsbrekers’ en ‘Glimlachen’. Hier gelden echter wel beperkingen voor binnen het gratis lidmaatschap.

Premium-lidmaatschap biedt onbeperkte kansen

Als je eenmaal een abonnement afsluit en je officieel Premium-lid bent, kan je onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden. Daarnaast krijg je de uitslag van de persoonlijkheidstest. Dit gebeurt overigens op anonieme wijze waardoor mensen zelf kunnen beslissen met wie ze in contact komen. Als je een profiel of berichtje interessant vindt, kun je natuurlijk altijd reageren. Voor een goede Parship review moeten we echter ook kijken naar het vervolgtraject. Wat gebeurt er na het invullen van de test? En waarom is Parship zo succesvol in het koppelen van de juiste mensen? De Parship review geeft jou inzicht in de werking van de site.

Wat maakt Parship zo betrouwbaar?

De man of vrouw waar jij een relatie mee aan durft te gaan, moet vanzelfsprekend aan een aantal voorwaarden voldoen. Sinds de lancering van Parship in 2001 in Duitsland en 2003 in Nederland – op 14 februari – heeft de site zich gespecialiseerd in het matchen van de perfecte koppels. Het ledenbestand bestaat voor ongeveer 50% uit beide geslachten. Er zijn iets meer vrouwen dan mannen actief, een extra grote kans voor mannen om een ideale partner te vinden! Ongeveer 1 op de 3 mensen met een Premium-lidmaatschap bevindt zich aan het eind van het lidmaatschap in een relatie. Dit is een ongekend hoge successcore. Positief voor de Parship review is dat de site het zogenaamde ‘Thuiswinkel Waarborg’ mag voeren. Dit keurmerk garandeert de veiligheid en privacy van de leden.

De extra’s

Een Parship review zou niet compleet zijn zonder te kijken naar de extra’s die de site te bieden heeft. In de rubriek ‘Ik over mezelf’, kunnen de leden zichzelf voorstellen. Daarnaast is de site lekker actief. Op Parship worden meer dan 100.000 contactverzoeken per maand, in welke vorm dan ook, genoteerd. Je kunt chatten en gebruik maken van allerlei kleine handigheidjes waarmee je de voor jou ideale partner nog sneller zal vinden. Behalve de reeds genoemde persoonlijkheidstest, waar op basis van een toegekend aantal punten een match wordt gezocht met een eventuele partner, kun je ook zelf actief op zoek met behulp van de zoekfuncties. Je kunt daar intypen op welk geslacht je valt, hoe oud die persoon moet zijn en welke achtergrond hij of zij moet hebben.

Conclusie Parship review: zeer goed tot uitstekend

De leden op Parship zijn over het algemeen wat ouder, de meerderheid tussen de 28 en 55. Deze groep heeft vaak ook wat meer te besteden en daar zit het enige minpuntje aan de site. De prijs van een lidmaatschap kan ietwat duur uitvallen. Aan de andere kant geeft Parship je wel een grote kans op het vinden van een nieuwe partner. Die afweging zal je zelf moeten maken. Voor het overige valt de Parship review heel gunstig uit voor de site, die al zolang het vertrouwen geniet van zoveel mensen.

Parship weet met de uitgebreide persoonlijkheidstest en talloze extra functies elke dag opnieuw mensen aan elkaar te koppelen. De mogelijkheid om in het begin de site gratis uit te proberen zorgt voor een ontspannen en prettige verkenperiode. Want wat is eigenlijk leuker dan elke dag met de liefde bezig zijn?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *