Match4me review: hogeropgeleiden zoeken elkaar

Daten is een spannende onderneming. Je weet tenslotte nooit hoe de ander er in het echt uitziet, en hoe die persoon op jou reageert. Binnen het grote aanbod aan Nederlandse datingsites, springen er een aantal positief uit. Match4me is zo’n datingsite waar veel mensen op zoek gaan naar de liefde. Met een Match4me review hopen we dan ook aan de grote vraag naar reviews van deze website te voldoen.

Match4me review: dating voor hogeropgeleiden

Uiteindelijk wil je toch gewoon iemand vinden die past bij jouw manier van leven? Iemand die jou aanvult; waarmee je een maatje kan zijn en die hopelijk ook nog eens een beetje knap is? Match4me verkoopt zichzelf door reclame te maken met de slogan ‘doelgericht online daten voor hoger opgeleide singles’. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst is de doelgroep duidelijk vastgesteld en zal er dus minder door bergen met leuke, maar ongeschikte, singles moeten worden gebladerd.

Nog meer voordelen

Daarnaast vinden gelijkgestemden elkaar veel eerder, juist omdat ze direct met mensen in contact komen waar ze naar op zoek zijn. Al sinds 2002 is Match4me een belangrijke speler op de Nederlandse datingmarkt. Het is een internationale organisatie met een per land verschillende visie. Deze internationaal georiënteerde blik heeft ertoe geleid dat de site kan bogen op een goede reputatie en successcore, omdat het van alle landen wel iets leert dat het later kan toepassen. Daarbij komt in het Match4me review naar voren dat je de site fijn gratis uit kunt proberen.

Gratis uitproberen en betaald lidmaatschap

Er bestaan echter wel degelijk verschillen tussen een gratis en betaald lidmaatschap. Zo kun je bijvoorbeeld met het gratis uitproberen je eigen profiel samenstellen en onbeperkt naar andere leden zoeken. Je kunt verder ook 10 interesse berichten per dag versturen en gratis reageren op berichten met een volledig lidmaatschap. Als je voor een betaald lidmaatschap gaat heb je nog veel meer opties.

In het Match4me review komt ook dit naar voren als een sterk punt. Met een betaald lidmaatschap kun je onbeperkt interesseberichten sturen, het zoekprofiel van anderen zien, en – niet onbelangrijk – bekijken wie jouw pagina hebben bezocht. Het is altijd fijn om te weten of de ander jou ook ziet zitten. Als ze vervolgens in een week meerdere keren op jouw profiel zijn geweest, kan het misschien eens lonen om een leuk berichtje te sturen.

Prijzen

Het lidmaatschap van Match4me is scherp geprijsd. Zeker vergeleken met andere datingsites zijn de prijzen zeer acceptabel. Hieronder een lijstje met de verschillende mogelijkheden op dat gebied.

  • 1 maand 17,95
  • 3 maanden 39,95
  • 6 maanden 59.95
  • 1 jaar 79,95

Zoekfunctie, social media en klantenservice

Je kunt op meerdere manier zoeken naar een geschikte partner. Met de normale zoekfunctie kun je dingen instellen als geslacht en leeftijd. Met de uitgebreide zoekfunctie komen daar nog dingen bij als opleiding, religie en nog meer achtergrondfeiten. De laatste ontwikkelingen op social media gebied worden toegepast op de site.

Zo kun je bijvoorbeeld een blog starten en twitter gebruiken om je berichten met de wereld te delen. Een klein nadeel aan de site is dat de combinatie social media en datingsite niet altijd even goed werkt. De blogs voegen niet altijd even veel toe aan de datingervaring. Gelukkig hoef je ze niet altijd te lezen natuurlijk!

Het Match4me review is zeer te spreken over de klantenservice. Deze is bekroond met de MVLife en staat bekend om zijn adequate en nette afhandeling, net zoals veel andere datingsites van moederbedrijf MatchMedia.

Een volledig profiel

Zoals bij alle datingsites is het ook op Match4me belangrijk om je profiel zo volledig mogelijk in te vullen om de kans op succes een stuk groter te maken. Met een paar leuke foto’s en een uitgebreide uitleg over wie je bent en wat je doet, kom je al een heel eind. Veel HBO- en WO-opgeleiden zijn druk bezig met hun carrière, maar willen tegelijkertijd wel iemand die ze lief kunnen hebben. Het Match4me review is zeer positief over de kansen van deze singles. De liefde lonkt!

Conclusie Match4me review: perfecte site voor hogeropgeleiden

Het Match4me review kan er eigenlijk niet omheen, Match4me is een prima site met een duidelijke doelgroep. De mail- en zoekfuncties zijn eenvoudig te gebruiken en werken op een efficiënte manier. Daarnaast is ook de gratis uitprobeerfunctie erg eenvoudig en fijn om de site voor jezelf te testen. Als je behoort tot de steeds grotere groep hogeropgeleiden, heb je op Match4me een uitstekende kans om een partner op niveau te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *