Lexa.nl voor vierde keer meest betrouwbare datingsite

Ruim dubbel zoveel stemmen als nummer twee

Amsterdam, 5 juni 2013 – Lexa.nl is voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland. Dat blijkt uit het jaarlijkse European Trusted Brands-onderzoek van Reader’s Digest, een internationale media- en marketingorganisatie. Lexa.nl kreeg 35 procent van de stemmen en laat daarmee Pepper.nl en Relatieplanet ver achter zich. Bijna 2.000 Nederlanders deden mee aan het onderzoek.

De nummer twee (Pepper.nl) kreeg 16 procent van de stemmen. Vorig jaar vervulde Relatieplanet nog deze positie met 23 procent van de stemmen. Dit jaar moeten zij het doen met de derde plaats (11 procent). De overige stemmen zijn verdeeld over diverse kleinere datingsites. Voor de dertiende keer onderzocht Reader’s Digest de betrouwbaarheid van merken in 38 verschillende categorieën. Consumenten in twaalf Europese landen werd gevraagd de merken te noemen die in hun ogen het meest betrouwbaar zijn. Ook gaven zij hun oordeel over kwaliteit, imago, service en prijs-kwaliteitverhouding. Of zij het merk zouden aanraden bij anderen droeg ook bij aan het eindoordeel. In totaal werden meer dan 18.000 ingevulde vragenlijsten geanalyseerd.

Lexa.nl nummer één

Dat Lexa.nl voor de vierde keer achtereenvolgens is bestempeld als betrouwbaarste datingsite is iets waar directeur Stefan van den Berg zeer verheugd over is: “Betrouwbaarheid is een belangrijk criterium in de keuze voor een datingsite.” Eerdere onderzoeken tonen aan dat Nederlanders veel waarde hechten aan solide merken. “Lexa.nl bewijst met deze benoeming niet alleen een betrouwbaar merk neer te zetten, maar ook dat we jaar op jaar de behoefte van onze members optimaal weten te vervullen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *