Een sterk staaltje: het grote 50plusmatch review

Online daten is voor veel jongeren een bezigheid die ze inmiddels al goed onder de knie hebben. Er zijn echter flink wat ouderen onder ons die de mogelijkheden van het internet pas sinds kort volledig ontdekt hebben. Voor deze mensen is het heerlijk om te merken dat er nog zoveel meer zoals zij zijn. Je staat namelijk op je 55ste niet elke week op de bar te dansen, op zoek naar prachtige exemplaren van het andere geslacht. 50Plusmatch is voor – zoals de datingsite zelf zegt – actieve 50-plussers die graag van het leven blijven genieten.

Het verleden is de toekomst

Veel 50-plussers dragen een verleden met zich mee, en dat schept een speciale band tussen de leden. Een 50plusmatch review mag dan ook zeker niet ontbreken. De site is gratis uit te proberen, een prettige bijkomstigheid die veel punten scoort in het 50plusmatch review. Sinds 2006 werkt de datingsite aan de herkenbare formule die in de loop der jaren meerdere landen heeft veroverd. Ook in België, Zweden en Noorwegen is de site inmiddels een gevestigde naam.

50plusmatch review: eigentijds datingsite voor de oudere bezoeker

Het grootste voordeel van 50plusmatch is dat het de leden mogelijk maakt om op een eenvoudige manier naar ‘lotgenoten’ te zoeken, zonder zich daarbij door de jungle van de andere datingsites heen te hoeven worstelen. Door te kiezen voor een duidelijke doelgroep, de 50-plusser, wordt de kans om iemand aan te treffen die op jouw niveau en in jouw leeftijdsfase zit, een stuk groter. Dit 50plusmatch review hecht zeer veel waarde aan het hebben van een vastomlijnde doelgroep van een datingsite, omdat je daarmee meteen een flinke sprong voorwaarts kan maken op datinggebied.

Moderne vormgeving

Een opvallend pluspunt aan de datingsite is dat het met beide benen in de moderne tijd blijft staan. Hoewel je misschien anders zou verwachten op een site voor 50-plussers, heeft de site een moderne en strakke vormgeving die het zoekproces sterk verbeteren. Verder worden de laatste ontwikkelingen op social media gebied ook nuttig gebruikt om partners bij elkaar te brengen. In het 50plusmatch review is het ook de moeite van het vermelden waard dat de Nederlandse maatschappij de komende jaren flink gaat vergrijzen. De eerste babyboomers zijn ondertussen al met pensioen en hun partners zullen snel volgen. Er is dan ook een enorme behoefte aan een datingsite waar aandacht is voor deze – ietwat oudere – bevolkingsgroep. Mensen van allerlei achtergronden kunnen bij 50plusmatch een geschikte partner vinden.

Eenvoudig navigeren

In het 50plusmatch review komt duidelijk naar voren dat het gebruikersgemak een van de sterkste punten is van de datingsite. De klantenservice, en dan met name de mailbeantwoording, is snel en effectief. Als je iets niet snapt, of als je ergens niet uitkomt, zullen je vragen snel worden beantwoord. Daarbij is jouw privacy altijd gewaarborgd. Als je tijdens de zoektocht een partner vindt, en geen mailtjes meer wil ontvangen van mogelijke dates, dan kan je dat aangeven. Je wordt dan direct uit het bestand gehaald.

Gratis en betaald lidmaatschap: een vergelijking

Inschrijven is gratis en je mag lid blijven zolang als je daar behoefte aan hebt. Het is echter wel zo dat je met een gratis lidmaatschap slechts beperkte mogelijkheden hebt. Deze zijn echter wel ruim in vergelijking met andere datingsites.

  • Je eigen profiel samenstellen
  • Top 5 foto’s bij je profiel plaatsen
  • Onbeperkt zoeken naar andere leden
  • Je eigen zoekprofiel samenstellen
  • Onbeperkt berichten lezen van andere leden
  • 10 interesse berichten versturen per dag
  • Oproepen bekijken
  • Gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap

Als je een betaald lidmaatschap neemt, kan je nog meer opties toevoegen aan de reeds genoemde mogelijkheden. Je kan onder andere onbeperkt berichten versturen; kijken wie jouw profiel heeft bezocht; persoonlijke berichten versturen en gebruik maken van Messenger en Things2Share. Binnen het 50plusmatch review zijn deze opties het beste dat de site te bieden heeft. En dat is nogal wat. Een klein minpuntje zijn de 7 stappen die nodig zijn bij het samenstellen van je profiel. Hoewel dit duidelijk aangegeven is, zijn de menu’s door alle stappen heen soms een klein beetje onoverzichtelijk. Dit is slechts een klein minpunt van een verder prima werkende site.

Nette datingsite

De meeste 50-plussers weten wel hoe ze door een website moeten scrollen en dergelijke. Voor de ouderen die in het verleden weinig met computers te maken hebben gehad, en zich nu voor het eerst in het online datingavontuur storten, wordt alles goed uitgelegd. Een evenwichtige en betrouwbare site met een fijne vormgeving: dat komt in de 50plusmatch review naar voren. Als je eenmaal lid bent staat niets je meer in de weg om de man of vrouw van je dromen te vinden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *