eDarling review: Fijne datingsite voor de perfecte relatie

De liefde van je leven op een datingwebsite vinden is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn namelijk een heleboel mensen die de enorme mogelijkheden van het internet nog niet volledig gebruiken! Mensen die via een datingsite op zoek gaan naar een partner, hebben een grote kans om iemand te vinden die bij ze past. Je zal er alleen wel een beetje moeite voor moeten doen, maar voor de liefde van je leven is dat toch een kleine moeite? eDarling heeft een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat het vinden van jouw ideale match een stuk eenvoudiger verloopt. Een groot eDarling review is dan ook zeker op zijn plaats!

Het eDarling review: hoe werkt eDarling?

eDarling werkt met een zogenaamd ‘matching-systeem’. Dit betekent in de praktijk dat eDarling voor jou op zoek gaat naar mensen die bij jouw persoonlijkheid passen. Het begint met een persoonlijkheidstest volgens het befaamde ‘OCEAN model’. Na het beantwoorden van de 283 vragen is jouw profiel ruimschoots bekend. Het eDarling review valt zeer gunstig uit, onder andere door deze belangrijke test. De test is sinds de jaren tachtig een verfijnd hulpmiddel om te bepalen welke persoonlijkheid je hebt en welke eventuele partners daar goed bij aansluiten. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst analyseert de test je persoonlijkheid en stelt vragen over je gewenste partner. Hoe oud moet hij of zij zijn? In welke regio woont diegene? En wat zijn de favoriete bezigheden van jullie beiden?

De volgende stappen

In het vervolgtraject worden de persoonlijke eigenschappen vergeleken met profielen van andere gebruikers. Het vijfdimensionale persoonlijkheidsprofiel komt hier goed van pas. De zoekcriteria kan je later altijd aanpassen in het menu, onder ‘mijn zoektocht’. Als iemand langere tijd geen gebruik maakt van eDarling, zal deze persoon ook niet gekoppeld worden. Dit scheelt veel onnodig tijdsverlies. Op het persoonlijkheidsprofiel kunnen foto’s worden geüpload. Een beetje aandacht voor je eigen profiel kan geen kwaad; uit onderzoek door eDarling bleek dat uitgebreide profielen een veel hogere slagingskans hadden.

Eenvoudige en duidelijke site

De eDarling Raadgever pagina is echt een verrijking voor de site. Hier staan allerlei leuke en interessante verhalen over dating op, waar je opvallend vaak wat aan hebt. Het eDarling review is dan ook zeer te spreken over deze extra functie. Met de hulpvaardige klantenservice is eDarling altijd aanspreekbaar voor zijn leden. Als er vragen of onduidelijkheden zijn, kan je eenvoudig – volgens normaal tarief – naar de klantenservice bellen.

Nuttige functies

Een eDarling review is niet compleet zonder eventjes te kijken naar de chat- en zoekfuncties. Deze zijn aanwezig, maar de chatfunctie werkt soms nog een beetje omslachtig. De zoekfunctie daarentegen is uitstekend en helder vormgegeven. eDarling helpt je daar perfect bij. De site neemt veel van het zoeken uit handen en is daardoor echt ideaal voor mensen die wat minder tijd hebben. eDarling zoekt de partners voor je uit, en het enige dat jij hoeft te doen is een keuze maken, en hopen dat die ander positief reageert!

eDarling review: de lidmaatschappen

Het gratis uitproberen van de site is zeer eenvoudig. Er zijn drie verschillende lidmaatschappen. Het gratis basislidmaatschap geeft je de kans om eventjes aan de site te wennen en de omgeving te verkennen. Dit is het basislidmaatschap:

  • Wetenschappelijk gebaseerd persoonlijkheidsprofiel
  • Passende partnervoorstellen
  • Berichten ontvangen

Naast het basislidmaatschap kan je ervoor kiezen om ook Premium of zelfs Premium Plus lid te worden. Met het Premium lidmaatschap kan je ook onbegrensd berichten sturen, gebruik maken van een foto-overzicht en wordt je profiel vaker geplaatst bij andere gebruikers. Op deze manier wordt de kans een stuk groter dat je een nieuwe liefde vindt. Met het Premium Plus lidmaatschap wordt de site helemaal een fijne plek. Daarmee krijg je profielverificatie, de bevestiging van gelezen berichten en een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel om te downloaden.

Perfect geregeld

Als slagroom op de taart heb je bij Premium Plus ook nog eens de Kismet optie: ontvang additionele partnervoorstellen en beslis zelf of je in contact wil komen met die nieuwe partners. Het eDarling review waardeert het Premium Plus lidmaatschap zeer hoog. Hoewel je de site gratis kan uitproberen, is het zeker de moeite waard om je lidmaatschap uit te breiden. De positieve ervaringen van mensen op eDarling vertellen dit bijna zonder uitzondering!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *