Chatten met vreemden – Gratis anoniem chatten

Chatten met vreemden is natuurlijk erg spannend, maar brengt ook zekere risico’s met zich mee. Je doet er verstandig aan onderstaand artikel te lezen zodat je geen foute dingen doet als je aan het chatten bent met anonieme mensen.

Geef nooit persoonlijke gegevens af

Als je op een anonieme chat jouw persoonlijke gegevens achter laat, kan dit nog wel eens nare gevolgen hebben. Op een anoniem chat programma is de verhouding tussen “nep” en “echt” extreem te noemen. Het overgrote deel van de bezoekers zijn mensen die anderen in de maling willen nemen.
Als jij serieus op zoek bent naar een leuke chat, dan kan dit frustrerend voor je zijn.

Een ander groot nadeel van chatten met vreemden!

De zogeheten neppers zijn niet je grootste probleem. Deze haal je er zo uit en je verlaat net zolang chatsessies totdat je een oprecht leuk persoon tegen komt. Hoe oprecht deze personen zijn blijft echter de vraag. Onthoud dat alles anoniem is! Dit weet de ander ook. Zij kunnen zich dus eenvoudig voor doen als een jonge god of als een sexy vrouw terwijl er in werkelijkheid totaal iemand anders schuil gaat achter deze persoon.

Geef op een anonieme chat dan ook NOOIT je persoonlijke gegevens achter. Geef nooit je adres, telefoonnummer, e-mail of zelfs je achternaam. Het gevaar schuilt hem in stalken.
Geloof het of niet, maar er zijn genoeg stalkers actief op het internet die je echt het leven zuur kunnen maken.

Wanneer wel chatten met vreemden

Anoniem chatten is alleen verstandig als je eenmalig een gesprek wilt hebben. Hou het hier ook bij! Laat je niet verleiden tot vervolg gesprekken of iets dergelijks. Hoe leuk het ook klinkt, er zitten simpelweg te veel risico’s aan vast.

Wat is dan het alternatief?

Als je echt op zoek bent naar een leuke gesprekspartner, relatie of date, dan kan je beter terecht op een datingsite. Ik zie je denken “dat kost geld”. Nee hoor, dit hoeft helemaal niet. Tegenwoordig kan je je bij datingsites gewoon gratis registreren zodat je eerst eens kan gaan verkennen.

Doordat hier mensen zijn die zich hebben moeten registreren is de kans vele malen kleiner dat je risico loopt. Zeker als je 1 van de websites kiest uit onze dating top 3 (#1: Be2, #2: RelatiePlanet, #3: Lexa) onder aan deze pagina. Deze sites zijn door ons uitvoerig getest. Je kunt je gratis registreren en op zoek gaan naar een leuke match. Je kunt zelfs prive berichten naar andere profielen sturen. Ook dit is geheel gratis. Het eerste contact kun je dus zo leggen. Probeer gewoon is 1 van onze top 3 uit. Met een gratis profiel heb je in ieder geval niets te verliezen.

Anoniem chatten met vreemden vinden wij alleen verantwoord als het gaat om een eenmalig gesprek. Puur alszijnde vermaak. De risico’s zijn te groot om gegevens achter te laten.

Als je echt een relatie of langdurig contact zoekt, kun je beter terecht op een datingsite.
Ik hoop dat je uit dit artikel begrijpt dat je echt, ECHT heel voorzichtig moet zijn als je gaat chatten met vreemden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *