Beste datingsite 2013: een verfrissende verschijning

Wanneer had je voor het laatst het gevoel dat de wereld aan je voeten lag? Voor veel mensen was dat op het moment dat ze zich volledig overgaven aan de liefde. Het kan in een oogwenk gebeurd zijn, dat je tot over je oren verliefd bent en alleen nog maar aandacht hebt voor die ene persoon. Waar kom je die liefde dan eigenlijk tegen? Dat kan overal zijn; in de supermarkt, op de sportvereniging, tijdens het werken of gewoon op straat, als hij of zij langsloopt. Het gebeurt echter regelmatig dat de twee mogelijke geliefden elkaar niet kunnen of durven aanspreken. Een kans op de liefde verkeken.

Beste datingsite 2013: be2

Gelukkig bestaat er in de eenentwintigste eeuw een medium dat maar wat graag mensen helpt om de liefde tot stand te brengen: het internet. De datingsites vliegen je werkelijk om de oren. Tussen al die sites bestaan ook verschillen. De beste datingsite van 2013 wordt je dan ook niet zomaar. Om dat te zijn, zal aan een aantal voorwaarden moeten worden voldaan. Een aantal sites zat dicht bij elkaar. De beste datingsite 2013 is een site die al negen jaar, tot grote tevredenheid van vele geliefden, alles in het werk stelt om de liefde te laten bloeien: be2.

Een sterke formule

Het bedrijf werd in 2004 opgericht om singles van allerlei achtergronden en sociale klassen aan elkaar voor te stellen. Ondertussen is het bedrijf een succesvolle speler op de grote datingmarkt. Be2 richt zich voornamelijk op singles die op zoek zijn naar een duurzame en bevredigende relatie. Aan de hand van een wetenschappelijke test wordt vastgesteld wat jouw profiel is. Als je bijvoorbeeld een verlegen, ingetogen persoonlijkheid hebt, zal de test dat constateren en daar vervolgens mensen aan koppelen die een kalm en rustgevend persoon wel zien zitten. De beste datingsite van 2013 heeft meerdere functies die het een aangename plek maken om de liefde te vinden. Deze speelden een belangrijke rol in de beoordeling van de sites. Daarbij is onder andere gelet op de zoekfuncties, het gratis lidmaatschap en de verdere opties die de site aanbiedt.

Hoe het werkt

Bij be2 is met het gratis lidmaatschap eenvoudig de site te verkennen. Na het doen van de gratis test krijg je op reguliere basis mails met mogelijke partners toegestuurd. Die kan je vervolgens, beperkt, een mail sturen. Je maakt zelf een profiel aan waar je al redelijk wat functies met het gratis lidmaatschap kunt bedienen. Zodra je betalend lid wordt, komt be2 nog meer tot leven. Onbeperkt reageren op andere singles, kijken wie jouw profiel bezocht heeft en de chat maken de beste datingsite van 2013 tot een fijne plek om te vertoeven.

Sterke concurrentie

Met een groot ledenbestand en de mogelijkheid van een leuke quiz, is be2 een overtuigende winnaar. De chat is trouwens ook eenvoudig en snel te gebruiken, een prettige bijkomstigheid. De datingsites Relatieplanet en Lexa.nl staan op een mooie tweede en derde plaats. De gunstige prijs van be2 in combinatie met de extra opties en het overzichtelijke ledenbestand, maken dat deze site terecht de titel ‘Beste datingsite 2013’ met zich mee mag dragen. Volgend jaar zal er opnieuw worden bekeken of be2 nog steeds aan de hoge standaard voldoet die nodig is, om als beste uit de strijd te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *