Be2 review

Be2 is een van de grotere spelers in Nederland op het gebied van dating. Inmiddels telt Be2 al meer dan 13 miljoen leden. 43% van de leden is man en 57% hiervan is vrouw. Be2 heeft als doel mensen bij elkaar te brengen voor een langdurige relatie. Daar heeft Be2 een wetenschappelijke test in het leven geroepen waaruit blijkt of mensen goed matchen of niet. In de test wordt gekeken naar psychologische, antropologische en sociologische aspecten van de mens. Als je de test hebt afgerond, krijg je een uitgebreidde analyse voor je neus. In deze analyse staat je persoonlijkheid beschreven en een beschrijving van de ideale partner voor jou. Uit onderzoek blijkt dat 40% van alle betalende leden van Be2 een vaste relatie weet te vinden.

Be2 richt zich op…

Be2 richt zich zowel op de hetero als op de homo-scene.

Be2 – Gebruikersgemak

Zoals hierboven beschreven begint alles met een test waarna je een rapport krijgt. Daarnaast kun je zien hoe anderen scoren op de test aan de hand van die van jou. In 1 oogopslag zie je dus wie het beste bij je past aan de hand van het puntensysteem. Hoe meer punten, hoe beter de match.Scoort iemand 60 of meer, dan zou je wel is heel dicht bij je droompartner kunnen zijn. De hoogscorenden worden in een lijst van aanbevolen partners weergegeven.

Be2 interne mail

Via het interne mailsysteem kan je contact opnemen met andere singles. Als je niet zo goed weet wat voor bericht je moet schrijven, geen nood. Be2 heeft een aantal voorgeschreven mails voor je klaargezet die je zo kunt versturen.

De partnerquiz

Een andere handige tool is de partnerquiz. Vul een 3tal vragen in en vraag een mogelijk geschikte match dit ook te doen. Aan de hand van deze quiz kan je die persoon een belofte doen dat als zij/hij hetzelfde heeft ingevuld (bijvoorbeeld een kus of een roos bij de eerste date) dat je deze belofte na zult komen. Voorwaarde is dat jullie beiden hetzelfde hebben ingevuld. Dit hoeft niet, maar is een optie.

Be2 succesgaratie

Be2 werkt met de zogeheten “succesgarantie”. Dit houdt in dat als je betalend lid bent ze je garanderen dat je minimaal 10 goede matches krijgt. Krijg je dit niet, dan kun je kosteloos doorgaan met be2 totdat je dit wel hebt. Sterke actie van ze!

Be2 profielpagina

Natuurlijk heb je bij be2 ook een eigen profiel. Binnen dit profiel kun je natuurlijk je instellingen bewerken, maar je kunt daar ook foto’s toevoegen en kiezen of je die vrij wilt geven. Natuurlijk is er een directe link naar jouw aanbovolen partners.

Hier kun je ook je eigen testresultaten terugkijken. Over doen van deze test kan niet meer omdat je nu weet wat de vragen zijn en je het anders kan manipuleren. Als je aan de test begint raden we je aan dit erg serieus te doen omdat je dus niet meer terug kan.

Zoeken op Be2

Over de zoekfunctie van be2 kunnen we vrij kort zijn. Deze werkt gewoon goed. Criteria als man/vrouw, plaats, leeftijd, lengte, inkomen, opleiding en ga zo maar door kan je allemaal instellen waardoor gericht zoeken wel heel makkelijk wordt.

Gratis lidmaatschap bij Be2

Be2 biedt je een gratis lidmaatschap na het invullen van de test. Hiermee krijg je de uitslag van je test en een beschrijving van jouw ideale partner. Iedere dag krijg je een e-mail met daarin nieuwe aanbevelingen. De aanbevolen partners kan je vervolgens eenmalig een bericht sturen met het mailsysteem. De antwoorden kan je daarentegen maar beperkt lezen. Daarnaast kun je maximaal 10 mensen uitnodigen om de quiz mee te doen. De foto’s zijn echter niet goed zichtbaar, daar zul je toch echt betalend lid voor moeten worden bij Be2. Op deze manier kun je Be2 wel goed uitproberen voordat je besluit te betalen.

Betaald lidmaatschap bij Be2

Als je betalend lid bij Be2 bent kun je natuurlijk onbeperkt berichten sturen en de antwoorden hierop lezen. Tevens is de quiz onbeperkt en de Be2 Succesgarantie is van toepassing. Leuke toevoeging voor betalende leden is dat je ook kunt zien hoeveel mensen jouw profiel hebben bekeken.

Betalen kan met creditcard, via iDeal of eenm. machtiging. De abonnementen worden automatisch verlengt. Alleen bij iDeal wordt hierom gevraagd.

Be2 Conclusie

Be2 is een hele grote en goeie speler op de datingmarkt. Be2 maakt echt goed werk van het vinden van de juiste match op basis van de test. Dit neemt jou zelf zoekwerk uit handen. Iets wat erg krachtig is. Daarnaast is het slagingspercentage van 40% van Be2 erg hoog te noemen. Wij raden je aan zeker even een gratis lidmaatschap aan te maken om het even te proberen. Vind je het niets, kost het ook niets.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *