Top 3 datingsites uit onze uitvoerige tests

De juiste datingsite vinden is een lastige opgave. Speciaal hiervoor hebben wij je dit werk uit handen genomen. We hebben alle datingsites vergeleken en dit is onze top 3 zodat jij snel kan beginnen met daten. Laatste update van de top 3: 28 januari 2014.

Reviews, artikelen en datingtips!

Hieronder vind je alle reviews van alle datingsites die wij de moeite waard vinden. Ook vind je hier allerhande datingtips, adviezen en artikelen. Wij profileren alleen normale datingsites. Voor sexdate websites kun je hier niet terecht.

Recente berichten »

Match4me review: hogeropgeleiden zoeken elkaar

Match4me review: hogeropgeleiden zoeken elkaar

Rianne Desselaar februari 19, 2013 0

Daten is een spannende onderneming. Je weet tenslotte nooit hoe de ander er in het echt uitziet, en hoe die persoon op jou reageert. Binnen het grote aanbod aan Nederlandse datingsites, springen er een

Verder lezen »
Een sterk staaltje: het grote 50plusmatch review

Een sterk staaltje: het grote 50plusmatch review

Rianne Desselaar februari 19, 2013 0

Online daten is voor veel jongeren een bezigheid die ze inmiddels al goed onder de knie hebben. Er zijn echter flink wat ouderen onder ons die de mogelijkheden van het internet pas sinds kort

Verder lezen »
eDarling review: Fijne datingsite voor de perfecte relatie

eDarling review: Fijne datingsite voor de perfecte relatie

Rianne Desselaar februari 15, 2013 0

De liefde van je leven op een datingwebsite vinden is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn namelijk een heleboel mensen die de enorme mogelijkheden van het internet nog niet volledig gebruiken! Mensen die via

Verder lezen »
Pepper review: vind razendsnel een partner

Pepper review: vind razendsnel een partner

Rianne Desselaar februari 15, 2013 0

Als je een partner tegen wilt komen, zal je je ogen en oren open moeten houden. Je kan naar de kroeg gaan en hopen dat je hem of haar tegenkomt. Daarnaast lopen er ook

Verder lezen »
Parship review: hoger opgeleiden vinden elkaar

Parship review: hoger opgeleiden vinden elkaar

Rianne Desselaar februari 15, 2013 0

Wanneer kreeg jij voor het laatst verliefde kriebels in je buik? Was dat toen je naar die knappe collega keek? Of was dat tijdens het uitgaan, toen je niet durfde om op de vrolijk

Verder lezen »
Be2 review

Be2 review

Rianne Desselaar juli 3, 2012 2

Be2 is een van de grotere spelers in Nederland op het gebied van dating. Inmiddels telt Be2 al meer dan 13 miljoen leden. 43% van de leden is man en 57% hiervan is vrouw.

Verder lezen »
Relatieplanet review

Relatieplanet review

Rianne Desselaar maart 26, 2012 0

Relatieplanet is met afstand de grootste datingwebsite die Nederland kent. In deze review bespreken we of Relatieplanet daadwerkelijk zo goed is als men zegt. Een grote site heeft altijd veel negatief commentaar op internet.

Verder lezen »
Lexa review

Lexa review

Rianne Desselaar maart 10, 2012 0

Lexa bestaat sinds 2002 en is de bekendste online datingsite. Ze hebben inmiddels meer dan 2 miljoen daters in hun database zitten en dan hebben we het puur over de nerderlandse markt. Laat ik

Verder lezen »
123SexMatch: Maak nu kans bij duizenden geile vrouwen!

123SexMatch: Maak nu kans bij duizenden geile vrouwen!

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Het kan soms lastig zijn om de perfecte sexdate te vinden. Helemaal als je iemand zoekt die in de buurt moet wonen. Op de voetbalvereniging liggen de hete vrouwen niet voor je klaar. Dus

Verder lezen »
Review OnzeGeheimpjes: Je avontuur begint hier!

Review OnzeGeheimpjes: Je avontuur begint hier!

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Zie jij het ook niet zitten om elk weekend weer in een club te staan met harde stampende muziek? Je kan niemand verstaan en de drank is veel te duur. Dit zou de beste

Verder lezen »
Review: VerbodenLiefde

Review: VerbodenLiefde

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Eigenlijk zou liefde niet verboden moeten zijn. Maar in deze maatschappij is dat maar al te vaak het geval. Mensen accepteren niet dat je andere wensen hebt als het om sex gaat. Het is

Verder lezen »
Review SexDateGezocht: Sexclub vanaf de bank

Review SexDateGezocht: Sexclub vanaf de bank

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Waar vind je dat nou? Een sexclub gewoon bij je thuis. Je kan zittend bij de keukentafel op zoek gaan naar een lekkere vrouw. Het maakt niet uit dat je spinazie tussen je tanden

Verder lezen »
Review RegioSexContact: De heetste sex in de regio

Review RegioSexContact: De heetste sex in de regio

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Kan je het voorstellen? Na het werk ga je naar huis, boodschappen doen en dan eten. En ineens bedenk je dat je de afvalstoffenheffing nog moet betalen. Eenmaal op internet kan je 5 minuten

Verder lezen »
Review ExtreemSexContact: Alleen voor extreme liefhebbers!

Review ExtreemSexContact: Alleen voor extreme liefhebbers!

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Als je een liefhebber bent van extreme sex moet je nu doorgaan met lezen. Hier vindt je namelijk de informatie die je nodig hebt om een sexdate te scoren met iemand die hetzelfde denkt

Verder lezen »
Review Sexprofielen: Van alle gemakken voorzien…

Review Sexprofielen: Van alle gemakken voorzien…

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Ongelooflijk wat een mogelijkheden er zijn op het internet. Tegenwoordig zijn er sexdatingsites waar je een profiel aan kunt maken en super snel een sexdate kan regelen. Sexprofielen is één van de beste in

Verder lezen »
Review Flirtbericht: Flirten begint bij Flirtbericht

Review Flirtbericht: Flirten begint bij Flirtbericht

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Soms merk je niet eens meer dat je in een sleur bent gekomen. Alles in het leven lijkt dan hetzelfde te zijn. Je staat elke dag om dezelfde tijd op om naar het werk

Verder lezen »
Review MijnSexProfiel: Al je favoriete vrouwen op één website

Review MijnSexProfiel: Al je favoriete vrouwen op één website

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Waar vindt je nou een plek waar alle vrouwen in de kamer wel geïnteresseerd zijn in een avondje sexen? Het is moeilijk om het je voor te stellen, maar er is zo’n plek. Op

Verder lezen »
Review DateAnoniem: Lekker anoniem sexdaten

Review DateAnoniem: Lekker anoniem sexdaten

Rianne Desselaar februari 17, 2014 0

Het is niet wat je het eerste verteld aan mensen die je net ontmoet: “ik ga het liefst op een sexdate met iemand die ik net ken en wil daarna de hele avond kinky

Verder lezen »